DIY = zelf vullen en afwerken

Ben je een creatieve mama-to-be en wil je je doopsuiker graag zelf maken, vullen en afwerken? Dan vind je in onze webshop alle nodige materialen om aan de slag te gaan.

Kant-en-klaar afgewerkt

Geen knutseltype? No worries! Ik ben dat wel en sta al te springen om aan de slag te gaan en alles tot in de kleinste details voor je te verzorgen. Zo heb je zelf geen werk meer aan je doopsuiker, enkel het uitdelen natuurlijk.

Of je er nu voor kiest om zelf te vullen of je te laten ontzorgen : ik sta steeds met plezier klaar om je advies te geven. Zo reken ik bijvoorbeeld voor je uit hoeveel kg suikerbonen of snoep je nodig hebt, geef ik je graag tips over welke stickers het best passen op welk type doosjes, enz.

 

Het spreekt voor zich dat doopsuiker niet op 1-2-3 klaar is. Bepaalde verpakkingen zijn niet uit voorraad leverbaar en snoepgoed bestel ik graag vers voor jou. Daarom hou je best rekening met een levertermijn van +/- 4 weken. Heb je ook nog een geboortekaartje nodig? Dan start je best rond je 6e maand zwangerschap.

 

Om je geboortekaartje, -bedankjes en doopsuiker te bespreken, werk ik graag op afspraak, zodat we rustig de tijd kunnen nemen om alles te overlopen. Een afspraak boek je supermakkelijk in via onze online agenda :