GEBOORTEKAARTJES OP MAAT

Je kan steeds bij ons terecht op afspraak

INSPIRATIE NODIG?

Download onze brochure.

Woohoow, jullie verwachten een kindje! Proficiat!

Zo’n speciaal moment vraagt natuurlijk om een prachtig geboortekaartje en bijpassende doopsuiker of bedankjes. Samen met jou werk ik graag een concept uit dat 100% bij jullie en jullie kindje zal passen.

 

Je kan de afwerking van de doopsuiker of bedankjes volledig uit handen geven, maar als je graag zelf creatief aan de slag gaat, kan je ook alles los bestellen en zelf afwerken. Hiervoor kan je terecht in onze DIY-webshop, maar uiteraard ben je ook dan van harte welkom op afspraak om je ideetjes te overlopen en al je vragen op mij af te vuren.

Wanneer kom ik hier best voor langs?

 

Ik raad aan om een eerste afspraak te maken rond je 6e maand zwangerschap. Dat geeft jullie voldoende tijd om ontwerpen te beoordelen en geeft ons voldoende tijd om eventuele aanpassingen te doen en het nodige materiaal bij onze groothandels te bestellen.

Een geboortekaartje op maat, hoe werkt dat?

1. VOORBEREIDING

Heb je al wat ideetjes samengesprokkeld die je leuk vindt? Of heb je helemaal geen idee wat je wil? Samen gaan we op zoek naar het ideale kaartje.

 

Wil je je wat voorbereiden op onze afspraak? Zoek dan al even wat voorbeelden van kaartjes die je mooi vindt en breng deze mee. Onze inspiratiebrochure kan misschien helpen om ideetjes op te doen?

2. AFSPRAAK

Tijdens onze afspraak toon ik jullie alle mogelijkheden : van formaten en papiersoorten tot verschillende stijlen en kleuren. Als je al een idee hebt welke doopsuiker je graag wil combineren, bekijken we dit ook. Heb je hier nog geen idee van? Geen probleem! Vaak volgt er een tweede afspraak wanneer het ontwerp van jullie geboortekaartje helemaal klaar is. Zo kunnen we de keuze van doopsuiker nóg beter op het kaartje afstemmen.

3. ONTWERP

Na onze afspraak reken ik alles voor jullie uit en bezorg ik je een offerte via mail. Vol spanning wacht ik dan op jullie goedkeuring en daarna ga ik aan de slag met het ontwerp. Vaak werk ik verschillende variaties van een ontwerp uit, zodat je kan kiezen en aanpassingen kan laten doorvoeren. Wanneer het digitale voorbeeldje volledig naar je zin is volgt er steeds een proefdruk op papier.

4. DRUKKEN

Na goedkeuring van de proefdruk zorg ik ervoor dat alles klaar staat voor het grote moment. Wanneer jullie kindje geboren is, bezorgen jullie mij de laatste geboortegegevens (datum, gewicht, lengte en eventueel uur) en dan liggen jullie kaartjes binnen de 24u klaar voor afhaling (ook op zon- en feestdagen of tijdens verlofperiodes!).


Wil je graag een afspraak maken? Raadpleeg dan nu onze online agenda en boek meteen een afspraak in.

Op zoek naar inspiratie?

Onze realisaties hieronder brengen je misschien wel op ideetjes?

Ben je op zoek naar concrete voorbeelden? In onze inspiratiebrochure vind je toffe overzichten van geboortecollecties : een collectiefoto met uitleg erbij welke verpakking, vulling en afwerking met elkaar werd gecombineerd.