Previous slide
Next slide

Ontdek bij Wens & Wonder een wereld van prachtige doopsuiker en bedankjes, perfect voor alle bijzondere momenten in het leven, of het nu gaat om een geboorte, doopsel, communie, huwelijk of andere levensmijlpaal.

Bij Wens & Wonder vind je alles wat je nodig hebt, of je nu zelf creatief aan de slag wil gaan of liever alles uit handen geeft voor een zorgeloze beleving. Bestel eenvoudig via onze webshop of maak een afspraak in onze winkel in Heusden-Zolder.

Liever advies vanop afstand of een snelle vraag? Stuur ons gerust een berichtje via de Messengerknop onderaan onze website.

Wat Wens & Wonder zo speciaal maakt?

Advies

Bij Wens & Wonder staan we voor meer dan alleen producten. Ik bied deskundig advies, of je nu zelf creatief aan de slag wil gaan of het liever aan mij overlaat. Ik sta altijd klaar om je te begeleiden en te adviseren, zodat jouw project perfect wordt.

Kwaliteit

Kwaliteit en versheid zijn onze topprioriteiten. Ik selecteer zorgvuldig de beste materialen, zodat elk bedankje een waar genot is om te ontvangen. Bij Wens & Wonder mag je rekenen op producten die met liefde zijn gemaakt en vers voor jou worden besteld.

Persoonlijkheid

Ik geloof in de kracht van een persoonlijke touch, niet alleen in de bedankjes die ik maak, maar ook in mijn aanpak. Van het eerste advies tot de uiteindelijke levering heb jij één aanspreekpunt.

Veelgestelde vragen

Ik raad steeds aan om rond je 6e maand zwangerschap te beginnen aan je geboortekaartje of doopsuiker. Dit geeft ons voldoende tijd om eventuele voorraad tijdig aan te vullen, alle stickers te produceren en eventueel de afwerking te voorzien.

Ja hoor! Je kiest bij Wens en Wonder helemaal zelf of je je laat ontzorgen en alles kant-en-klaar laat maken, of dat je liever zelf creatief aan de slag gaat.

Zeker! Ook als je je geboortekaartje elders koos, zorgen we ervoor dat je doopsuiker perfect aansluit bij het gekozen kleurenpallet of de stijl.

Op deze vraag kan ik jammer genoeg geen duidelijk antwoord geven zonder meer informatie van jou. Alles hangt af van je wensen : aantallen, papiersoorten, afwerking, … Ik stel met veel plezier een vrijblijvende offerte op wanneer je even langskomt op afspraak.

Voor standaard kaartjes (gewone formaten, met/zonder foliedruk) rekenen we een termijn van 2 dagen (excl. zon- en feestdagen).

Speciale uitvoeringen, zoals speciale kapvormen en exclusieve papiersoorten, letterpress, enz. heeft doorgaans een levertijd van +/- 5 werkdagen.

Natuurlijk! Doopsuiker heeft een lange houdbaarheidsdatum, dus op voorhand vullen is geen probleem. Wanneer ik alles voor jullie kant-en-klaar afwerk, zal alles klaarstaan +/- 1 maand voor je uitgerekende datum. Zo kunnen we stress vermijden bij een eventuele vroeggeboorte.

Een andere vraag? Ik sta met plezier voor je klaar. Stuur gerust een mailtje naar info@wensenwonder.be