Kindje op komst?

Proficiat!

Je hebt je dan waarschijnlijk al suf gezocht op Pinterest, op zoek naar voorbeeldjes van geboortekaartjes en doopsuiker. Ik kan me perfect voorstellen dat je hoe langer hoe meer leuke ideetjes vindt en dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
Don’t panic! De baby heb je al zelf gemaakt. Met de rest kan ik je helpen.

Van ontwerp tot kaartje...

Een geboortekaartje kies je maar 1 keer en mag daarom wel uniek zijn, toch?

Bij Wens & Wonder geen 13-in-een-dozijn kaartjes, maar een collectie met eigen ontwerpen óf een uniek geboortekaartje op maat.

Alles ontdekken? Dan ben je welkom op afspraak, volledig vrijblijvend!

Eigen collectie

In onze eigen collectie geboortekaartjes vind je heel wat variatie aan thema’s, kleurenpalletten, afwerkingen met of zonder foliedruk, verschillende formaten van kaartjes, enz.

 

Het voordeel van een collectiekaartje? Je kan mixen & matchen tussen alle bestaande ontwerpen en creëert zo toch een volledig uniek kaartje. Ondertussen profiteer je ook mee van onze uitmuntende 2dagen-service. Daarmee garanderen we dat je geboortekaartje klaarligt binnen de 2 dagen na de geboorte van je spruit (excl zon- en feestdagen).

Uniek kaartje op maat

Waar we écht in uitblinken, dat is het ontwerpen van geboortekaartjes op maat : 100% uniek voor jou en je kindje én binnen 2 dagen na de geboorte (excl zon- en feestdagen) klaar voor afhaling.


Waarom voor Wens & Wonder kiezen? Ik geef je een oneindig aantal aanpassingsrondes! Bij andere ontwerpers krijg je er vaak 2 à 3 en daarna moet je kaartje klaar zijn óf word je verrast met onverwachte kosten. No way José bij ons! Ik werk met plezier verder aan je kaartje tot het 100% naar jouw smaak is.