Unieke geboortekaartjes, persoonlijk ontworpen

Ontdek onze unieke ontwerpen​

De aankondiging van de geboorte van jullie kleintje is uiteraard een heel speciaal moment. Daarom bied ik een uitgebreide collectie geboortekaartjes aan, waarin flexibiliteit en persoonlijke touch centraal staan. Of je nu kiest uit onze bestaande collectie of een kaartje op maat wil laten ontwerpen, ik zorg ervoor dat het perfect bij jullie past en dat jij zonder kopzorgen kan genieten van je zwangerschap en meteen na je bevalling. Hoe ik dit aanpak, lees je hieronder.

Onze collectie : flexibel en uniek

Onze bestaande collectie geboortekaartjes is ontworpen met oog voor detail en stijl. Maar wat ons echt onderscheidt, is de flexibiliteit die we bieden. Elk kaartje kan aangepast worden naar jullie wensen. Of het nu gaat om een kleine wijziging in het design, het formaat of de papiersoort : ik sta voor je klaar om het geboortekaartje helemaal naar jullie smaak aan te passen. En het beste van alles? Deze aanpassingen zijn grenzeloos inbegrepen in onze service.

Maatwerk : jouw verhaal, jouw kaartje

Wil je liever een geboortekaartje dat helemaal uniek is en perfect past bij jullie gezin? Dan is maatwerk de ideale optie. Ik sta klaar om samen met jullie een kaartje te ontwerpen dat precies vertelt wat jullie willen.

Geen gedoe na de geboorte

Bij Wens & Wonder wil ik het jou zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hoef je je na de bevalling geen zorgen te maken over het bestellen van de kaartjes. Het enige wat je hoeft te doen, is me een berichtje sturen met de laatste geboortegegevens en ik regel al de rest. Geen gedoe, alleen maar genieten van jullie nieuwe spruit.

Persoonlijke service, van A tot Z

Omdat Wens & Wonder een one-woman-show is, heb je altijd één aanspreekpunt, van ontwerp tot oplevering. Ik vind het belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn bij elke stap van het proces, zodat ik zeker weet dat jullie tevreden zijn met het resultaat. Maak een afspraak in onze winkel in Heusden-Zolder of neem contact op voor een online kennismakingsgesprek (info@wensenwonder.be).

Previous slide
Next slide

Ontdek onze collectie

Benieuwd naar onze collectie geboortekaartjes? Neem dan snel een kijkje in onze collectie en laat je inspireren! 

Wil je liever een kaartje op maat laten maken? Ook dat kan.

Maak vandaag nog een afspraak en we gaan samen aan de slag om jullie droomkaartje te creëren. Ik kijk ernaar uit om jullie te helpen bij deze bijzondere gelegenheid!