Aan het begin van je zwangerschap word je ongetwijfeld overladen door vragen, dingen om te regelen, keuzes om te maken, … Maar don’t panic! De baby heb je zelf gemaakt, met de rest help ik je heel graag verder.

Je zwangerschap bekend maken

Eindelijk is het zover en kan je van de daken schreeuwen dat er nieuw leven in je buik groeit. Dat wil je natuurlijk niet zomaar doen, maar op een leuke, unieke en onvergetelijke manier.

 

Ons assortiment kadootjes of balloncreaties kan je hier zeker en vast mee helpen.

Meter & peter vragen

De meter(s) en peter(s) van je kindje vragen is één van de eerste mijlpalen in je zwangerschap. Met onze ‘kadootjes met een vraag’ zullen ze geen nee durven zeggen.

Het geboortekaartje kiezen

Een geboortekaartje is vaak het eerste ‘tastbare’ aan het kindje dat in je buik groeit. Heb je al ideetjes en voorbeelden verzameld en weet je ongeveer wat je wil? Dan ben ik heel benieuwd naar jouw idee. Ik ontwerp geboortekaartjes volledig op maat of toon je graag mijn eigen collectie.

Heb je nog helemaal geen idee? Dan kan mijn inspiratiebrochure je zeker helpen of neem een kijkje bij onze realisaties.

Doopsuiker en bedankjes kiezen

Geboortekaartje klaar? Dan kunnen we verder met het kiezen van je doopsuiker en/of geboortebedankjes. Deze stemmen we 100% af met je geboortekaartje zodat alles één mooi geheel wordt.

Ben je een creatieve mama-to-be en wil je alles graag zelf vullen en afwerken? Dat kan! Of toch niet zo’n knutseltype? Gelukkig ik wel.