Aan het begin van je zwangerschap word je ongetwijfeld overladen door vragen. Er zijn zoveel dingen om te regelen, keuzes om te maken, … Geloof me, als mama van 2 kapoenen weet ik maar al te goed wat er door je mommy-brain raast. Laat dit nu net het startpunt zijn van wat ik bij Wens & Wonder wil uitdragen : complete geboorteconcepten. Ben je benieuwd naar wat zo’n geboorteconcept allemaal kan inhouden? Lees dan zeker verder, of maak, helemaal vrijblijvend, een afspraak.

We gaan van zwangerschapsaankondiging tot welkomstbord op je babyborrel. Van geboortekaartjes en doopsuiker tot geschenkjes om meter en peter te vragen. Van ceremonieboekjes voor je doopfeest tot gastenboek op je babyborrel. You name it! Mijn hart maakt een sprongetje wanneer ik jou kan helpen om deze fantastische levensmijlpaal op een mooie manier naar buiten te brengen.

 

Om je zwangerschap bekend te maken, of om meter en peter te vragen hebben we een leuk en origineel assortiment uitgewerkt. Neem hiervoor gerust een kijkje op onze webshop.

Geboortekaartjes

Een geboortekaartje is vaak het eerste ‘tastbare’ aan het kindje dat in je buik groeit. Heb je al ideetjes en voorbeelden verzameld en weet je ongeveer wat je wil? Dan ben ik heel benieuwd naar jouw idee. Ik ontwerp geboortekaartjes volledig op maat of toon je graag mijn eigen collectie.

 

Heb je nog helemaal geen idee? Dan kan mijn inspiratiebrochure je zeker helpen. Ik ontvang je graag op afspraak (volledig vrijblijvend!) voor meer info.

Doopsuiker & bedankjes

Geboortekaartje klaar? Dan kunnen we verder met het kiezen van je doopsuiker en/of geboortebedankjes. Deze stemmen we 100% af met je geboortekaartje zodat alles één mooi geheel wordt.

Ben je een creatieve mama-to-be en wil je alles graag zelf vullen en afwerken? Dat kan! Of toch niet zo’n knutseltype? Gelukkig ik wel.

The finishing touch?

De kers op de taart? Dat is wanneer je de stijl van je geboortekaartje verder doortrekt naar de styling van je babyborrel. Sluit je ogen en beeld je in : ballondecoratie op tafel in het juiste kleurenpallet, een welkomstbord aan de ingang, een gastenboek of doopselboekjes met het ontwerp van je geboortekaartje op de kaft, een taarttopper met de naam van je oogappel, … Als basis vertrekken we steeds van je geboortekaartje en doopsuiker en we trekken dit door tot in de kleinste details.

 

Interesse? Ik sta al te popelen om samen met jou een uniek geboorteconcept uit te werken voor jouw oogappel.

Wat klanten zeggen...

Extra inspiratie nodig?

Laat je inspireren door enkele van onze andere collecties…

Veelgestelde vragen...

Ik raad steeds aan om rond je 6e maand zwangerschap te beginnen aan je geboortekaartje of doopsuiker. Dit geeft ons voldoende tijd om eventuele voorraad tijdig aan te vullen, alle stickers te produceren en eventueel de afwerking te voorzien.

Ja hoor! Je kiest bij Wens en Wonder helemaal zelf of je je laat ontzorgen en alles kant-en-klaar laat maken, of dat je liever zelf creatief aan de slag gaat.

Zeker! Ook als je je geboortekaartje elders koos, zorgen we ervoor dat je doopsuiker perfect aansluit bij het gekozen kleurenpallet of de stijl.

Op deze vraag kan ik jammer genoeg geen duidelijk antwoord geven zonder meer informatie van jou. Alles hangt af van je wensen : aantallen, papiersoorten, afwerking, … Ik stel met veel plezier een vrijblijvende offerte op wanneer je even langskomt op afspraak.

Voor standaard kaartjes (gewone formaten, met/zonder foliedruk) rekenen we een termijn van 2 dagen (excl. zon- en feestdagen).

Speciale uitvoeringen, zoals speciale kapvormen en exclusieve papiersoorten, letterpress, enz. heeft doorgaans een levertijd van +/- 5 werkdagen.

Natuurlijk! Doopsuiker heeft een lange houdbaarheidsdatum, dus op voorhand vullen is geen probleem. Wanneer ik alles voor jullie kant-en-klaar afwerk, zal alles klaarstaan +/- 1 maand voor je uitgerekende datum. Zo kunnen we stress vermijden bij een eventuele vroeggeboorte.

Een andere vraag? Ik sta met plezier voor je klaar. Stuur gerust een mailtje naar info@wensenwonder.be