Aan het begin van je zwangerschap word je ongetwijfeld overladen door vragen, dingen om te regelen, keuzes om te maken, … Maar don’t panic! De baby heb je zelf gemaakt, met de rest help ik je heel graag verder.

Het geboortekaartje kiezen

Een geboortekaartje is vaak het eerste ‘tastbare’ aan het kindje dat in je buik groeit. Heb je al ideetjes en voorbeelden verzameld en weet je ongeveer wat je wil? Dan ben ik heel benieuwd naar jouw idee. Ik ontwerp geboortekaartjes volledig op maat of toon je graag mijn eigen collectie.

Heb je nog helemaal geen idee? Dan kan mijn inspiratiebrochure je zeker helpen of neem een kijkje bij onze realisaties. Ik ontvang je graag op afspraak (volledig vrijblijvend!) voor meer info.

Doopsuiker en bedankjes kiezen

Geboortekaartje klaar? Dan kunnen we verder met het kiezen van je doopsuiker en/of geboortebedankjes. Deze stemmen we 100% af met je geboortekaartje zodat alles één mooi geheel wordt.

Ben je een creatieve mama-to-be en wil je alles graag zelf vullen en afwerken? Dat kan! Of toch niet zo’n knutseltype? Gelukkig ik wel.

Je zwangerschap bekend maken

Eindelijk is het zover en kan je van de daken schreeuwen dat er nieuw leven in je buik groeit. Dat wil je natuurlijk niet zomaar doen, maar op een leuke, unieke en onvergetelijke manier.

 

Ons assortiment kadootjes of balloncreaties kan je hier zeker en vast mee helpen.

Meter & peter vragen

De meter(s) en peter(s) van je kindje vragen is één van de eerste mijlpalen in je zwangerschap. Met onze ‘kadootjes met een vraag’ zullen ze geen nee durven zeggen.

Enkel voorbeeldjes...

Wat klanten zeggen...

TineMama van Fenn, Liv en Moon
Read More
Wij zijn heel erg tevreden over onze samenwerking met Wens & Wonder. Zo tevreden, dat we er 3x op rij onze geboortekaartjes lieten ontwerpen. We hadden telkens zelf een idee en daar ging Evelien mee aan de slag. Op basis van onze feedback deed ze enkele aanpassingen. Evelien is erg vlot bereikbaar en reageert snel op eventuele vragen. Ik zorgde zelf voor de doopsuiker, maar de stickers lieten we wel bij Wens & Wonder ontwerpen. Ook daarover zijn we heel erg tevreden. Een aanrader ? Zeker wel !
Lauramama van Lou
Read More
De samenwerking met Wens&Wonder verliep super vlot! We hadden ongeveer een idee voor ons geboortekaartje en na een eerste kennismakingsgesprek ging Evelien meteen aan de slag. Ze wist dadelijk wat voor stijl en kleur we voor ogen hadden. We mailen een paar keer op en af en voor we het wisten was onze proefdruk klaar. Die was meteen perfect naar onze wens! Nadien kozen we samen het volldige concept met doopsuiker en bedankjes. Ook dit ging heel vlot. Evelien heeft duidelijk expertise en hielp ons goed met het inschatten van de hoeveelheden. We kozen er voor om onze doopsuiker zelf te vullen. Evelien leverde alles mooi en ordelijk af. Ik raad Wens&Wonder zeker aan aan toekomstige ouders. Het persoonlijk contact met Evelien en haar kennis biedt absoluut een meerwaarde! Je kan met alle vragen bij haar terecht. Ze levert echt maatwerk!
Jurgenpapa van Thor en Jesse
Read More
In 2018 heeft Evelien onze trouwuitnodigingen ontworpen, daar waren we toen heel blij mee. Ook op onze geboortekaartjes hadden we niets aan te merken, ze heeft ons idee omgetoverd tot een mooi kaartje, helemaal zoals we wilden. Evelien had met een paar woorden genoeg om te weten wat ons idee en gevoel was. We kozen om onze doopsuiker zelf te vullen en alles was ruim op voorhand klaar zodat we genoeg tijd hadden om te vullen en ook onze last minute bestelde babyborrel kaartjes waren nog op tijd.
Previous
Next