Van uitnodigingen tot bedankjes en feestdecoratie

Bij Wens & Wonder vind je niet alleen prachtige uitnodigingen, maar ook alles wat je nodig hebt om het communie of lentefeest van jouw oogappel tot in de puntjes te verzorgen. Van bedankjes tot decoratie en geschenken voor meter en peter. Wij hebben alles in huis om van die grote dag onvergetelijk moment te maken.

Ontdek onze communiecollecties

Of je nu op zoek bent naar uitnodigingen, persoonlijke bedankjes, of decoratie die perfect past bij je thema, bij Wens & Wonder ben je aan het juiste adres. Bekijk onze collecties en laat je inspireren voor jouw perfecte communie- of lentefeest. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie deze bijzondere dag te vieren en te laten stralen!

 

Voor het bespreken van jullie uitnodigingen of ander drukwerk, ontvang ik je met veel plezier op afspraak in onze winkel in Heusden-Zolder. Ligt onze winkel te ver voor jou? Contacteer ons dan zeker voor de mogelijkheden voor een online kennismakingsgesprek.

 

Wil je graag zelf aan de slag met je bedankjes of zoek je een geschenkje voor meter of peter? Dan vind je hieronder de links naar onze webshop.

Meter & Peter geschenken

Inspiratie nodig voor de uitnodigingen voor je communie, vormsel of lentefeest?

 

Onze eigen collectie-ontwerpen kunnen je alvast op weg helpen, maar ook eigen ideetjes werk ik met heel veel plezier voor je uit.