Misschien wel de belangrijkste vraag van je leven : ‘Wil je met me trouwen?’ Het feit dat je hier rondneust op deze pagina, verklapt me al dat je waarschijnlijk ‘ja’ hebt geantwoord?

Proficiat! Binnenkort schitteren jullie aan elkaars zijde als man en vrouw, maar eerst nog volop genieten van een prachtige huwelijksdag én, niet te vergeten, de voorbereidingen tot die grote dag.

Bij Wens & Wonder helpen we je graag verder met een héél groot deel van die voorbereidingen en maken we er graag een totaalconcept van. Meer info? Maak vrijblijvend een afspraak en we bekijken alles samen.

Uitnodigingen

Wanneer je gaat trouwen, wil je dat natuurlijk van de hoogste daken schreeuwen, logisch! Je trouwuitnodiging is daarom iets dat echt bij jullie als koppel moet passen.

Bij Wens & Wonder heb je de keuze :
– je gaat voor een bestaand ontwerp, aangepast aan jullie wensen
– of we maken een ontwerp helemaal op maat van jullie

Wat je ook kiest, we kunnen de stijl van je uitnodiging doortrekken naar bijvoorbeeld de bedankjes, jullie gastenboek, tafelnummers, ballondecoratie, enzovoort.

Bedankjes

Op je trouwfeest is het gebruikelijk dat je je gasten een klein aandenken meegeeft bij het einde van je feest. Zo kunnen ze zich deze onvergetelijke dag nog lang herinneren.

Ballondecoratie

Een mooi gedecoreerde feestzaal is het begin van een geslaagd huwelijksfeest, toch?

Je wil dat je omvergeblazen wordt wanneer je op de locatie arriveert.

Met de juiste ballondecoratie op de juiste plaats maak je van een saaie feestzaal een prachtige locatie.

Styling

Om de decoratie op je feest helemaal af te maken, trekken we de stijl van je uitnodiging door naar andere styling. Denk maar aan :
– menukaarten
– plaatsnaamkaartjes
– welkomstborden
– gastenboeken
– enz …

Kadootjes

Ben je zelf te gast op een trouwfeest? Dan neem je natuurlijk graag een geschenkje mee. Iets persoonlijks voor de bruid en bruidegom? Of iets tof en origineel om centjes als cadeau te geven? Je vindt het hier.