Misschien wel dé belangrijkste vraag van je leven : ‘Wil je met me trouwen?’ Het feit dat je hier rondneust op deze pagina, verklapt me al dat je waarschijnlijk ‘ja’ hebt geantwoord?

Proficiat! Binnenkort schitteren jullie aan elkaars zijde als man en vrouw, maar eerst nog volop genieten van een prachtige huwelijksdag én, niet te vergeten, de voorbereidingen tot die grote dag.

Bij Wens & Wonder blinken we uit in het creëren van totaalconcepten : van save-the-date kaartje of uitnodiging tot menukaart, welkomstbord en gastenboek.

Omdat ieder huwelijksfeest uniek is, starten we graag eerst met luisteren. Jullie verhaal als koppel en wat jullie verwachten van een huwelijksstijl geeft ons, net zoals jullie, vlinders in de buik en die laten we schitteren in jullie persoonlijke huwelijkshuisstijl. Je bent hiervoor steeds vrijblijvend welkom op afspraak in onze winkel in Heusden-Zolder.

Of je nu een uitnodiging kiest uit onze basiscollectie, of dat we aan de slag gaan met een uitnodiging op maat : een huwelijksconcept krijgt pas een echte WOW-factor als je dit kan doortrekken in alle details op jullie grote dag. En waarom zou je deze kans laten liggen als de basis, jullie uitnodiging, er al is?

Beeld je in : bijpassende menukaarten, tafelnummers of naamkaartjes op tafel, de kaft van jullie gastenboek in dezelfde stijl, een welkomstbord in een mooie, bijpassende kleurtint aan de ingang van de feestzaal, ceremonieboekjes in dezelfde afwerking, ringendoosjes met jullie initialen in hetzelfde lettertype, bedankjes gepersonaliseerd met hetzelfde ontwerp, … Of je nu gaat voor een basic, budgetvriendelijk huwelijkfeest of dat je all-the-way wil gaan : er is een passend huwelijksconcept bij elke visie.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik voel de kriebels al om er samen een topdag van te maken.
Boek gerust, volledig vrijblijvend, een afspraak in.

Voor het geval je je getuige(n) nog moet vragen, ook hiervoor hebben we een superleuke collectie geschenkjes in onze webshop.