Van uitnodigingen tot geschenken en feestdecoratie

Bij Wens & Wonder vind je niet alleen prachtige uitnodigingen, maar ook alles wat je nodig hebt om jouw huwelijksfeest tot in de puntjes te verzorgen. Van bedankjes voor je gasten tot decoratie om de feestlocatie om te toveren tot een sprookjesachtige setting en geschenken om je getuige te vragen. Wij hebben alles in huis om jullie grote dag onvergetelijk te maken.

Ontdek onze huwelijkscollecties

Of je nu op zoek bent naar elegante uitnodigingen, persoonlijke bedankjes, of decoratie die perfect past bij jullie thema, bij Wens & Wonder ben je aan het juiste adres. Bekijk onze collecties en laat je inspireren voor jouw perfecte huwelijk. We kijken ernaar uit om samen met jullie deze bijzondere dag te vieren en te laten stralen!

Voor het bespreken van jullie uitnodigingen of ander huwelijksdrukwerk, ontvang ik je met veel plezier op afspraak in onze winkel in Heusden-Zolder. Ligt onze winkel te ver voor jou? Contacteer ons dan zeker voor de mogelijkheden voor een online kennismakingsgesprek.

Wil je graag zelf aan de slag met je bedankjes of zoek je een geschenkje om je getuige te vragen? Dan vind je hieronder de links naar onze webshop.

Uitnodigingen & drukwerk

Decoratie
& aankleding

Getuige vragen