Wens & Wonder wil samen met jou blijvende herinneringen creëren aan kleine en grote momenten in een mensenleven.

Mijn persoonlijke moto is niet voor niets ‘Het leven is alleen een feest als je het elke dag een beetje viert.’ Daarmee bedoel ik uiteraard niet dat je je huis elke dag moet versieren met toeters en bellen, maar genieten van de ‘gewone, dagdagelijkse dingen’ en de speciale dagen er ook écht laten uitspringen.

Die speciale dagen, die mogen er bij mij dan ook echt zijn. Ik vind het heerlijk om samen met vrienden en familie te genieten aan een mooi gedekte tafel in een gezellige ruimte die feest uitroept! En zo werd Wens & Wonder geboren. Je vindt hier een uniek assortiment aan ballon- en feestdecoratie die ervoor zullen zorgen dat die speciale dagen in je leven een herinnering worden voor altijd.

Afhalen?

Onze ballondecoraties kan je gewoon online bestellen & reserveren voor afhaling. Heel makkelijk : je vult in je winkelmandje gewoon je gewenste afhaalmoment in. Is het moment van je voorkeur niet beschikbaar? Dan zijn we misschien wel volgeboekt of een dagje gesloten.

Speciale wensen?

De mogelijkheden met ballondecoraties zijn letterlijk eindeloos. Onze webshop toont reeds heel wat keuzes, maar uiteraard zijn niet alle modellen in een kant-en-klare optie te gieten. Ben je dus op zoek naar iets speciaals of specifiek? Stuur ons gerust een mailtje en we bekijken het samen. Op onze MAATWERK pagina zie je alvast wat sfeerbeelden van speciale ballondecoraties.

Transport?

Wil je grote ballondecoraties bestellen die je niet zelf kan transporteren? Neem dan even contact met ons op en we bekijken graag of we je ballonnen kunnen leveren. Mail je aanvraag naar info@wensenwonder.be