Unieke geboortekaartjes, persoonlijk ontworpen

Bij Wens & Wonder draait alles om het creëren van magische momenten, en wat is er nu specialer dan de aankondiging van de geboorte van jullie kleintje? Onze geboortekaartjescollectie is ontworpen met liefde en aandacht voor detail, en we zijn er trots op dat we deel mogen uitmaken van jullie bijzondere gebeurtenis.

Onze werkwijze

Ik geloof in een eenvoudige en persoonlijke aanpak. Kom onze geboortekaartjes ontdekken tijdens een vrijblijvende afspraak in onze winkel in Heusden-Zolder.

Ligt onze winkel te ver voor jou? Dan spreek ik graag met je af voor een online kennismakingsgesprek. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Voorbeeldkaartjes

Ik begrijp dat het kiezen van het perfecte geboortekaartje een belangrijke beslissing is. Daarom bied ik je graag de mogelijkheid om gratis voorbeeldkaartjes aan te vragen zodat je de kwaliteit van ons drukwerk kan ervaren. Stuur gerust een mailtje en ik stuur een voorbeeldje naar je op.

Aanpassingen

Alle kaartjes in onze collectie kunnen volledig worden aangepast aan jullie voorkeuren. Of het nu gaat om het design, de kleuren, de lettertypes, het formaat of de papiersoort, ik sta klaar om jullie ideeën werkelijkheid te maken. En het beste van alles? Deze aanpassingen zijn inbegrepen in de ontwerpprijs.